Darilna škatla Veva Akademije

Uncategorized Aug 11, 2023

Dragi ─Źlani Veva Akademije, 

ko ste vstopili v ─Źlanstvo VA, niste zakupili zgolj spletnih predavanj. Postali ste del naše skupnosti. To niso zgolj površinska predavanja, ampak zares poglobljene vsebine. In to ni samo FB skupina, pa─Ź pa tudi skrb za vas. 

V zahvalo, ker ste postali ─Źlani (in v upanju, da v jeseni ostajate), smo vam poslali darilno škatlo. ─îisto na dnu boste našli naš najnovejši vodnik Zaupam si 2023, ki je izjemna zakladnica vsebin. Verjamemo, da bi ta priro─Źnik morala doma imeti vsaka dru┼żina. 

Preostanek škatle smo napolnili z darili - pa ne kakršnimi koli, pa─Ź pa z res izjemnimi produkti ali pa kuponi za storitve. Vsa darila so prispevala podjetja, v katera res verjamemo iz dna srca. Njihove produkte ali storitve uporabljamo tudi sami in 10000% stojimo za njimi - tako z osebne kot tudi strokovne plati. 

Škatle so bile vsebinsko prilagojene: nose─Źke ste prejele nekaj drugega kot...

Continue Reading...

Prednaro─Źila majic za dojenje - 3/4 rokavi

Uncategorized Sep 02, 2022

Prihaja jesenska kolekcija majic za dojenje in vi lahko prednaro─Źilo oddate prvi

Vsem, ki ste pri nas poleti naro─Źili letošnjo majico, omogo─Źamo nakup majice s 3/4 rokavi po enaki ceni!

Ker cenimo naše stranke, smo za vas pripravili posebno ponudbo: da boste oble─Źene tudi za jesen in zimo, smo samo za vas ceno iz 55€ zni┼żali za kar 10€ - tako boste za najlepšo maj─Źko za dojenje, ki vas bo spremljala vse do pomladi, odšteli samo 45€. Toda pozor, ponudba je ─Źasovno omejena do nedelje zve─Źer, zato z nakupom ne odlašajte. 

Maj─Źko bomo domov poslali v prvem tednu oktobra. 

----> Klikni tukaj za naro─Źilo. 

Continue Reading...

┼Żelite prevzeti vodnik Zaupam si 2022 za svojo organizacijo?

Uncategorized Jul 21, 2022

Continue Reading...

Uncategorized Mar 16, 2022

dssdf

Continue Reading...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.