Darilna škatla Veva Akademije

Uncategorized Aug 11, 2023

Dragi člani Veva Akademije, 

ko ste vstopili v članstvo VA, niste zakupili zgolj spletnih predavanj. Postali ste del naše skupnosti. To niso zgolj površinska predavanja, ampak zares poglobljene vsebine. In to ni samo FB skupina, pač pa tudi skrb za vas. 

V zahvalo, ker ste postali člani (in v upanju, da v jeseni ostajate), smo vam poslali darilno škatlo. Čisto na dnu boste našli naš najnovejši vodnik Zaupam si 2023, ki je izjemna zakladnica vsebin. Verjamemo, da bi ta priročnik morala doma imeti vsaka družina. 

Preostanek škatle smo napolnili z darili - pa ne kakršnimi koli, pač pa z res izjemnimi produkti ali pa kuponi za storitve. Vsa darila so prispevala podjetja, v katera res verjamemo iz dna srca. Njihove produkte ali storitve uporabljamo tudi sami in 10000% stojimo za njimi - tako z osebne kot tudi strokovne plati. 

Škatle so bile vsebinsko prilagojene: nosečke ste prejele nekaj drugega kot...

Continue Reading...

Prednaročila majic za dojenje - 3/4 rokavi

Uncategorized Sep 02, 2022

Prihaja jesenska kolekcija majic za dojenje in vi lahko prednaročilo oddate prvi

Vsem, ki ste pri nas poleti naročili letošnjo majico, omogočamo nakup majice s 3/4 rokavi po enaki ceni!

Ker cenimo naše stranke, smo za vas pripravili posebno ponudbo: da boste oblečene tudi za jesen in zimo, smo samo za vas ceno iz 55€ znižali za kar 10€ - tako boste za najlepšo majčko za dojenje, ki vas bo spremljala vse do pomladi, odšteli samo 45€. Toda pozor, ponudba je časovno omejena do nedelje zvečer, zato z nakupom ne odlašajte. 

Majčko bomo domov poslali v prvem tednu oktobra. 

----> Klikni tukaj za naročilo. 

Continue Reading...

Želite prevzeti vodnik Zaupam si 2022 za svojo organizacijo?

Uncategorized Jul 21, 2022

Continue Reading...

Uncategorized Mar 16, 2022

dssdf

Continue Reading...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.