Darilna škatla Veva Akademije

Uncategorized Aug 11, 2023

Dragi člani Veva Akademije, 

ko ste vstopili v članstvo VA, niste zakupili zgolj spletnih predavanj. Postali ste del naše skupnosti. To niso zgolj površinska predavanja, ampak zares poglobljene vsebine. In to ni samo FB skupina, pač pa tudi skrb za vas. 

V zahvalo, ker ste postali člani (in v upanju, da v jeseni ostajate), smo vam poslali darilno škatlo. Čisto na dnu boste našli naš najnovejši vodnik Zaupam si 2023, ki je izjemna zakladnica vsebin. Verjamemo, da bi ta priročnik morala doma imeti vsaka družina. 

Preostanek škatle smo napolnili z darili - pa ne kakršnimi koli, pač pa z res izjemnimi produkti ali pa kuponi za storitve. Vsa darila so prispevala podjetja, v katera res verjamemo iz dna srca. Njihove produkte ali storitve uporabljamo tudi sami in 10000% stojimo za njimi - tako z osebne kot tudi strokovne plati. 

Škatle so bile vsebinsko prilagojene: nosečke ste prejele nekaj drugega kot tisti, ki ste z nami že nekaj sezon in članstvo podaljšujete. :) 

Snemite si PDF zloženke, v katerih smo natančno opisali, kaj pošiljamo in kdo podarja. Kjer imamo aktivne kakšne kode, so pripisane pri logotipu. Tam deluje tudi povezava na spletno stran. Obilo veselja ob nakupovanju želimo! 

Veva Akademija 1

Veva Akademija 2

Veva Akademija 1+2

Podaljšanje članstva

 

Ekipa veva.si

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.